Les Nits de la Coma- Ajo+Mastretta Microshow

Organize: Cultura Cassà (, See your events )

Ajo i Nacho Mastretta van començar la seva marxa micropoètica en el 2004, i des del primer moment van construir un món insòlit entre el cabaret i el rock, el punk i el cuplet.

Fent el cor fort i del cor budells. Ajo es presenta com a cirurgiana emocional del present mentre Mastretta li tendeix els seus ponts de melodia. Un xou que es va construint a temps real, improvisant cada segon, de manera que cap és igual a l'anterior ni s'assemblarà al següent. Junts en un escenari es dediquen a posar-li proves a l'infinit per a veure si resisteix a base de cançons diminutes i anticançons.

Ajo ha passejat la seva micropoesia per tota mena d'escenaris Berlín, Nova York, Sâo Paulo o Mèxic de la mà d'altres músics tan variats com Corcobado, Tsukiko Amakawa, Paco Soto Ivars, Julieta Venegas, Javier Colis, Don Simón i Telefunken o Judit Farrés amb qui ha girat amb diversos espectacles. Figura de l'underground madrileny, agitadora cultural, postpunk…

Són algunes de les etiquetes amb les quals se sol qualificar a Ajo, potser la més precisa és, la de micropoetessa. Nacho Mastretta al piano i clarinet, és un dels grans músics i compositors nacionals, d'un gust exquisit i caracteritzat sempre per una elegància molt particular, la seva trajectòria és molt coneguda per la seva orquestra MASTRETTA, així com per moltes bandes sonores cinematogràfiques memorables.