Els colors de Duke Ellington

Organize: Cultura (, See your events )

Cascai Teatre i Girona Jazz Project presenten Els Colors de Duke Ellington, un espectacle on teatre i música s’uneixen per acostar el món del jazz a tots els públics.

De la mà d’un dels grans compositors, directors i intèrprets de la història del jazz, Duke Ellington, presentem un concert teatralitzat, on una banda de nou músics i dos actors ens proposaran un viatge musical a través de la història del jazz, tot passant per l’univers humorístic de Marcel Tomàs que, a banda d’exercir com a mestre de cerimònies, interpretarà, juntament amb els músics, coreografies, esquetxos còmics i cançons. Tot plegat al servei d’un xou divertit i hilarant amb una banda sonora impecable i la inestimable participació del públic.

Dalt de l’escenari farem un viatge musical per diferents estils jazzístics des dels seus inicis a principis del S. XX fins a l’actualitat. Alguns dels temes musicals que formaran part del repertori de l’espectacle són: Take the “A” Train, In a sentimental Mood, It don’t mean a thing, Rockin’ in a Rhythm, Ca­ravan o bé Perdido, amb arranjaments d’Adrià Bauzó i Xavier Molina.

Un espectacle perquè en gaudeixin tant els amants de la música com els que volen divertir-se amb una posada en escena espectacular. Una aposta per donar a conèixer el jazz en nous formats i pel gran públic.