VERMUT DE LLETRES- ENTRE NOSALTRES - AINA HUIX- PRESENTACIÓ DE LLIBRE CASSÀ DE LA SELVA

Organiza: Ajuntament de Cassà

Descripción

El primer dia d’institut tot són nervis davant de l’inici d’un noucurs, dels retrobaments i de les sorpreses que tothom esperatrobar. Però res és tan inesperat com l’assassinat d’un delsalumnes i la presència d’una enigmàtica mossa d’esquadra perinvestigar el cas.Entre els alumnes de l’institut hi ha l’assassí, però la vida d’aquestsadolescents no s’atura mentre a l’institut es desenvolupa unainvestigació que destaparà secrets i problemes silenciats. Realitatsamagades que condicionen les relacions personals d’uns joves quelluiten per descobrir el món adult, malgrat els desenganys.

 

Aina Huix Casadevall (Santa Coloma de Farners, 2003) és una jove autora que des de petita va destacar pel seu interès perla lectura i l’escriptura. Actualment està cursant segon debatxillerat amb l’objectiu de poder continuar el seus estudisrelacionats amb l’economia i l’empresa. Sempre li ha agradataprendre sobre diferents àmbits, sobretot els idiomes i l’estilde vida saludable. L’afany de superació personal i el treballconstant l’han portat a publicar la seva primera novel·la, Entre nosaltres a Llibres del Delicte.

Entre nosaltres pertany a la col·lecció de novel·la juvenil de misterien català Delictes Juvenils, de l'editorial Llibres del Delicte