Passeig de Fades i coves

Conseguir entradas

Organiza: Infantilades
| Todos los eventos del organizador

Descripción

UNA GIMCANA DE TEATRE PER A TOTA LA FAMÍLIA VIA WHATSAPP

(Altres dates i hores disponibles, pregunteu a [email protected])

La companyia Infantilades presenta Passeig de Fades i Coves, una proposta digital a temps real que porta les famílies al bosc a viure una experiència artística innovadora.  Un joc teatralitzat que investiga com a través de la tecnologia també ens podem apropar als boscos i la natura.

 

Què és Infantilades?

Infantilades és una companyia de teatre nascuda fa poc més d’un any a Esplugues de Llobregat que ofereix propostes artístiques que connecten amb la imaginació i la màgia. Creen experiències teatrals a través del teatre sensorial, el ritual, el teatre d’objectes i l’art d’explicar històries i investiguen el teatre a espais no convencionals.

Com moltes d’altres companyies s’han vist afectades en la seva vessant presencial i s’han anat adaptant als nous temps.

Passeig de Fades i Coves 2.0

Passeig de fades i coves 2.0 és una proposta teatral a través del WhatsApp on les famílies es converteixen en protagonistes d’una historia que els va portant a través d’unes proves senzilles a l’interior del món màgic dels esperits del bosc.

Citem la família un dia i una hora concreta a un bosc o parc que ells escullin i a temps real començarà una experiència on a través de vídeos i àudios ajudaran a salvar el món màgic que està en perill de desaparèixer. A l’altre banda del telèfon tindran un actor o actriu de la companyia en qualitat de guardians i guardianes del bosc que els guiaran en el seu camí.

És un espectacle completament adaptat que es pot fer fins i tot des de casa, en cas que alguna família ho prefereixi.

La proposta parla del món de la fantasia i de la necessitat de reconnectar amb la màgia i el nostre infant interior i és una crida a a cuidar de la natura i els nostres boscos.

Si aconseguiu arribar al cor del món màgic us farem entrega de l'amulet del bosc i si el voleu rebre presencialment a casa amb una carta màgica de les fades teniu la opció de compra amb el preu d'enviament inclòs.

Us esperem al bosc!

Més informació a www.infantilades.cat