Estival de jazz d’Igualada - El millor sextet + KIW

Organize: Tocats de jazz (, See your events )

EL MILLOR SEXTET

Un any més el col·lectiu "Els Millors Festivals" entrellacen els seus festivals de jazz amb una nova proposta. L'any passat, Cristina Miguel es va convertir amb l'artista itinerant de EMF, presentant una proposta diferent a cada festival. Aquest any el col·lectiu han jugat a ser productors del grup d'enguany. "El Millor Sextet" és un grup format per un músic de cada ciutat o regió que formen Els Millors Festival". Aquest nou grup ple de joventut i energia, se li ha donat carta blanca per crear el seu propi repertori i direcció. "El Millor Sextet" també actuarà amb itinerància, com va fer C.Miguel, pels Països Catalans a cada un dels festivals del col·lectiu. Una proposta jove, del territori, col·lectiva i nova. Estem esperant amb candeletes el resultat!
Concert que es realitzarà a la plaça La Isabela al cor d'igualada i gratuïtament. No volem que no hi hagi excusa perquè la ciutadania no se'n assabenti que a Catalunya hi ha molts bons músics i que a la ciutat hi ha un petit gran festival!


Carles Guilera, guitarra (Igualada)

Alan Pribitzchuk, baix elèctric (Vilafranca del Penedès)

Martí Cabarrocas, saxo (Banyoles)

Martí Pareras, flauta (La Garriga)

Marius Koopman, bateria (Portocolom)

Jana Gallifa,piano (Vic)

KIW TRIO

KIW trio presenta el seu disc debut: It’s not about me.
KIW és un trio de jazz-fusió que mescla el saxo alt, el baix elèctric i la bateria amb la música electrònica. Les seves composicions beuen d'estils com el funk, el hip-hop i el jazz contemporani; KIW té la frescor de la improvisació i la interacció alhora que la potència de l'electrònica i d'un directe produït amb seqüències i loops programats i controlats en directe. La màgia de KIW ve amb els concerts en directe, on ofereix un espectacle únic que transcendeix un concert de jazz-fusió contemporani.

Pau Jorba, saxo

Ferran Rico, baix

Artur Ponsà, bateria