CLAMS, 10 ANYS DE SOMRIURES

Organize: CLAMS (, See your events )

Ja tenim 10 anys!

Vaig venir a la nostra FestaConcert del 10anys de somriures CLAMS a Luz de Gas, el 8 de novembre del 2023, a les 20,30 hores

Volem que ens acompanyeu totes aquelles persones que ens heu fet costat, amigues i amics músics, famílies, i tothom que encara no ens coneix!

CLAMS som una banda de pop eclèctica i inclusiva que compta amb un grup de coristes amb persones en situació de discapacitat intelectual que aportin una energia única i fan de la música de CLAMS un so genuí inconfusible. L'harmonia i la diversitat són uns dels nostres pilars.

CLAMS va sorgir de l'èxit que va tenir el projecte Música per a la Inclusió, que té com a finalitat contribuir a canviar la mirada cap a les persones en situació de discapacitat, visibilitzant les seves capacitats i fent de pont cap a la inclusió social.

Et compartim els nostres discs publicats!!!

2014 juntament amb el seu videoclip “Sobre d'un coet”.

2015 publicaran el seu segon treball “Aigua i Pedra”

2018 el seu tercer àlbum “Ciclorama”, on transmeten la maduresa artística i musical assolida durant tots aquests anys.

 El 2023 vam presentar “ Melodies del somriure inconscient ”, editat per la Produktiva Records. Enregistrat, mesclat i produït per l'Ildefons Alonso (El Petit de Cal Eril) al Konvent de Cal Rosal (Berga). Masteritzat pel Víctor Garcia a Ultramarins Costa Brava. Donem enregistrades pel Víctor Gorriti a Gato Negro Estudis.

L'equip que ha gravat aquest darrer treball són en la seva majoria components originals de la banda. Als directes els components són: Turu Fernández (veus), Jordi Ribas (lletres, veu, guitarra acústica), David Martínez (bateria), Juan Carlos Luque (baix), Víctor Gorriti (guitarra elèctrica), Núria Valls (veu i direcció artística dels cors) i Natxo Olivé (teclats). Coral: Alicia Lantarón, Bea Garcia, Carla Rabassa, David Ubiñana, Eli Sancho, Helena Castells, Judith Campos, Laura de Josep, Maria Giurgila, Mireia Jordà, Oriol Grabalosa, Sara Gómez i Sergi Martínez.

Al llarg de tota la seva trajectòria, Clams ha gaudit d'una excepcional convivència entre tots els seus membres; els assajos amb la coral esdevenen moments molt creatius plens de pau, innocència i il·lusió. Aquesta energia tan maca es crea en gran part, gràcies als coristes de Clams, l'energia de Núria, Turu i Jordi, que comparteixen aquest assaig quinzenalment.

En aquest nou disc les lletres parlen de les relacions humanes, el viatge que fem a través dels somnis i la llibertat que hi trobem, on realment ens mostrem com som i fluïm a través d'ells. Hi són presents conceptes com l'enyorament, l'atracció, l'enamorament, els somnis, la bellesa, la debilitat, l'amor propi, la calma… tot des d'un vessant optimista.

Moltes de les melodies de clams sorgeixen del somriure que es dibuixa a la cara en recordar moments bonics i màgics. “Melodies del somriure inconscient” reivindica això. La banda actualment està en un moment molt dolç. El moment de treure un nou disc. Molt contents i amb moltes ganes de donar a conèixer les noves cançons.